Bad, bad och mer bad !

Jag har vart med Mathilda från igår till idag ju . men hon kunde tyvär inte stanna en natt till . Men vi har badat as mycket i våran pool :D sen så har vi nog inte gjort så mycket mer . haha , eller vi har köpt glass, snackat, ätit popcorn, kollat på film, solat och lite mer . Men sen så skulle Mathilda cykla hem, hon bor väldigt långt ifrån mej, mer än en timme med cykel och jag cykla med henne halva vägen så jag har cyklat mer än en timme idag *APPLÅDER* sen så gjorde jag styrkan och snart så ska jag duscha . Men jag har fått jätte ont i nacken, och mamma sa attd et kan vara för att jag badat och simmat för mycket, haha ! Saknar Mathilda redan ! men nu måste jag duscha , Bye !


Mathilda nästa

MATHILDA KOMMER HIT !
, och jag är super glad !


godmorgon lördag

Har precis gjort klart mej för att åka till farmors 60 års fest ska bara äta frukost . Jag har verkligen ingen lust att åka, för det är så fint väder . jag vill vara hemma och bada i poolen .... ! Det ska ju bli skeeta varmt ! aja, skit samma . Men nu måste jag äta frukost så inte familjen åker iväg utan mej !


PS. 20 DAGAR TILL ITALIEN !!

nu börjar det närma sej ..

.. till min födelsedag är det bara 20 dagar !
och Italien om 21 ;)

R.I.P


Michael Jackson 1958-2009

Torsdag - Fredag

HEJ!
Ja, nu är jag hemma igen . men jag ska berätta allt . nästan iallafall .
Igår var jag med Jossan innan vi skulle åka ut med båten, vi badade i poolen, mycket skratt blev det säger jag bara ! sen så åkte min familj ut med båten till nån ö där vi sov över , super mysigt ! Men idag på morgonen skulle jag gå och bada, men jag hade på mej mina foppatofflor på mej eftersom det var sån äcklig botten . men när jag hade gått runt i vattnet en stund så kände jag att jag hade fått en sten i skon men jag struntade i det för jag orkade inte ta ut den . men jag gick runt en stund till, men sen gick jag upp . och då skulle jag ta ut stenen ur skon, men då låg det en liten fisk i skon !! den levde, jag blev jätterädd ! haha !! Men sen åkte v runt lite och nu är jag hemma . Har badat i poolen, 22 grader har de blivit nu, as skönt ! Sen duscha jag och det har inte hänt så mycket mer . imorn ska jag hem till farmor, hon ska ha 60 års fest, å det ska bli jättevarmt imorn och jag ska sitta inne , *SUCK* ! Men jag ska nog kolla på teven nu , adjö !

älskar er


Fick lov av Jossan att sno bilden , älskar er !

onsdag

Hej!
Nu sitter jag i mitt rum och kollar på tv, och plockar undan lite kläder som ligger på golvet . Idag var jag med Jennifer, vi badade i poolen med kläderna på ! det är 19 grader nu ! sen så cykla vi , åt glass och mycket mer ! efter det åkte min familj ut med båten en sväng till farmor . Imorn ska vi åka ut med båten, och så ska vi sova i den nånstans . men nu ska jag fortsätta med mitt !


Jag och Jennifer kolla lite när dem rivde ner våran skol-gympasal

Jag

Jag och Jennifer hitta en midsommarstång som vi dansa runt

KNÄPPA DAGAR MED JENNIFER

Jag och Jennifer borstar håret nu . Vi sov i tält inatt ! det var inte kallt, på morgonen vakna vi och då var det värsta bastun i tältet . Men igår gjorde vi dehär:

♦ Cykla, jättemycket ! typ runt Bergshamra 100000 gånger ! jag lovar er !! sen så råkade jag cykla ner i vattnet, jag hann inte bromsa ! ahha, Jennifer skratta så att hon höll på att dö !
♦ Hoppa studsmatta
♦ Bada i våran pool, det är 16-17 grader ! och solade oss torra efter . Somna typ.
♦ Till middag svullade vi oss med pizza .

Nu ska jag skriva om vårat besök på pizzerian :
Vi kom dit och beställde, och så satt vi och skulle käka . Jennifer tog ketchupflaskan och hällde ketchup på bordet, fråga mej inte varför . Då tog jag mina fötter och tog av mej skorna och la fötterna på bordet . Då gjorde Jennifer de också. Sen tog jag ketchupen och hällde ner i saltkaret ! Sen lade vi våra skor på bordet och låtsass rapa . sen sprang vi där ifrån .

På kvällen gick jag och Jennifer och Jossan ner till sjön och tog lite bilder .

KRAAAAAAAAAM !! Nu ska jag och Jennifer bada i poolen !


Knäppa vi !

PS. JOSSAN, OM DU SER DEHÄR FÅR DU LÄGGA IN BILDEN PÅ OSS ALLA TRE !!! <3


Tisdag

Jag vakna för typ en halv timma sen, men jag är fortfarande ganska trött . men i allafall just nu sitter jag och försöker planera min dag, haha ! men nu ska jag äta frukost och kolla graderna i poolen , pusshej !

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/660195/misssjomanbloggse?claim=hr2bkaj7bvw">Följ min blogg med bloglovin</a>

en underbar dag med jössän

Ja, som ni ser på rubriken kanske ni fattar att idag har jag vart med Jossan . har saknat henne så mycket ! men vi hade kul som vanligt . fast det känns inte som att vi gjorde så mycket, hade kul på msn med några haha ! men just nu är det 13 grader i våran pool , sviiin kallt . så det går inte att bada riktigt än, men jag kanske gör det imorn fast de är kallt . men det var jätteskönt väder idag iallafall ! *JIPPI* , hoppas de är de imorn också ! ska läsa lite bloggar nu, kram

00.00

nu har jag sådär tråkigt igen . men ska nog slå på teven och kolla på film, puss !


GRATTIS FARMOR

Juste, glömde ju att skriva att farmor fyller 60 år idag ! gammalgumma , haha skoja

POOL

Idag har vi fixat till våran pool, så där går det att bada nu ! men det är bara 10 grader ännu, haha ! Men jag har precis gjort sommarstyrkan och snart ska jag duscha när min kära broder är klar . så mycket mer tror jag inte att det har hänt idag . men det känns som att jag har gjort jätte mycket . men jag kan ju berätta att våran båt somvi käpt nyligen ska ner i vattnet nu i veckan, så jag tror vi ska åka ut med den i helgen ! *JIPPI* men nu ska jah


M.Sjöman


Söndag

vårt internet är lite knas just nu . ååh, måste starta om datan, men jag har ändå inget att skriva om så !

-.-

Jag har verkligen ingenting att göra, och jag är inte trött så jag kan inte sova. Men jag vill vara uppe men har ju ingen jag kan vara uppe med, för det är tråkigt att sitta uppe själv, vilket problem jag har ! haha

nämen titta vad jag hitta

Hitta min kompis Emma Friden på youtube när hon sjunger i socitetsparken när jag var där och kolla på emd. men jag kom försent så jag hann inte se emma tyvär.

skor



Haha, tycker att dem ser väldigt kul ut . men tycker inte att dem var så snygga.

(Ni som tycker dem var snygga ta inte illa upp !)




men dem här tycker jag var supersöta ! Pris 60.00 Dollar från Jessica Simpsons märke :)


Crocs - Tycker att dem här såg väldigt mysiga ut men... inget jag vill ha, haha !

090620 - bilder från idag








En Midsommar jag aldirg glömmer

den var heltt underbar verkligen ! Vi var hemma hos en familj på Resarö. Det ligger i Vaxholm. Vi kom dit åt god lunch och sen var jag mest med deras dotter, Alicia som fyller 4 . haha, Det var jätte kul ! Men dem hade ett till barn som var 6 år tror jag, men han var jag typ inte med . Sen så hade Pappan i familjen en Nikon D80, så jag gick ,runt och fotade med den, det var superkul ! Men sen var vi nere vid midsommarstången, det var en gammal gubbe och gumma som stog där och sjöng i mikrofonerna, och jag kan ju inte direkt påstå att dem var så bra på att sjunga direkt. dem kunde knappt texterna heller, haha ! Sen gick vi tillbaka och åt glass och jordgubbar, mums ! Sen vart det mer lek, sen middag . suuupergott ! Sen mer lek, men efter det orka inte Alicia mer, så jag läste en go´nattsaga tills hon somna . Vi var väl hemma vid tolv eller ngt . Helt slut efter en lång underbar dag ! så det vart 12 timmars sömn !!
Det var faktiskt väldigt fint väder, men det börja spöregna en gång i ca 15 minuter men efter det vart det sol igen !


Jag påvägen dit

Lördag

Jag lovade ju att jag skulle skriva om min midsommar nu, men jag och familjen ska åka och gratta farmor på hennes födelsedag hemma hos hennes nya kille, eller jaa, gubbe kan man ju kalla det !
Hej då så länge, Miccan

Städar

Just nu städar jag mitt rum så jag skriver om midsommarafton som var igår alldelles strax . Inatt sov jag 12 timmar ! haha, hur länge som helst, var as trött från igår . Men nu ska jag fortsätta med städningen !

usch för ellos!

Jag köpte 2 stycken tunikor från Ellos, i mitten av april nån gång. Dem sa att dem skulle komma den 25 april, men dem kom lixom idag ! Men sen idag när jag testa dem, var dem längre än knäna, dem skulle vara över knäna ! Och färgerna var inte alls som bilden på ellos.se . Färgerna var as fula, mörka, och tunikorna var genomskinliga ! jättetunt och hårt tyg (vet inte hur jag ska beskriva det, men de var typ hårt xP) Så jag skicka tillbaka dem på engång !

Jag har tråkigt

1. Fullständigt namn? - Mikaela Sjöman
2. Exakt ålder? - 14 om 28 dagar ;)
3. Vart bor du? - Bergshamra
4. Bor tillsammans med? - Mamma och pappa och syskonen!
5. Husdjur? - Katt, kanin, fiskar
6. Färg på ditt hus? - Grå/blå
7. När är du född? - 1995
8. Klass? - Ska börja i 8:an till hösten!
9. Vilket år tar du studenten? - 2015 tror jag?
10. Något jobb? - Nej
11. När ska du sova ikväll? - Vet inte x)
13. Duschat idag? - Ja
14. Kramat någon idag? - Jaa
15. Pussat någon idag? - Ja
16. Vad har du ätit? - Ingenting
17. Dagens klädsel? - Just nu stor t-shirt (sovtröja) och morronrock :D
19. Dagens sötnos? - Lovisa
20. Dagens roligaste? - Freddie (lillebror)
21. Har du många vänner? - Ja
22. Hur många har du kysst? - Räknar inte, :P
23. Vem kramade du senast? - Mamma
24. Hur många vill du ha sex med? - ?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - Vet inte
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma ?
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Max - Han skicka nått kedlebrev


FAVORIT:

31. Film? - Kissing Jessica Stein
32. Låt? - Ojj, det är många :)
33. Mat? - Lasagne
34. Dryck? - Mjölk
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - Thailand
39. Ämne i skolan? - Slöjd, Ma, Idrott, vet inte riktigt x)


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Mej själv :) SKOJJA, jag vet inte
42. Personen du kysste? - Fredrik ?
43. Gången du spydde? - ?
44. Gången du grät? - ?
45. Pizzan du åt? - Vet inte
46. Gången du var i göteborg? - November ?
47. Gången du var i stockholm? - ?
48. Gången du var full?
49. Gången du var hög? -
50. Personen som såg dig gråta? - ?

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? -båda xP
52. Hund eller katt? - Katt!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda
54. Tv-spel eller datorspel? - Bolibompa spelen :D
55. Söt eller snygg? - Söt
56. Trött eller pigg? - pigg som satan!
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? - Båda (aa)
59. Big brother eller paradise hotel? - Big Brother
60. Svart hår eller blont? - Svart xP (jag har ju nästan de)
61. Blåa ögon eller bruna? - Båda!
62. Choklad eller lakrits? - Chocklad
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Mjölk ;P
66. Pizza eller kebab? - hmm....
67. Randigt eller prickigt? - Randigt, tror jag
68. Älska eller älskas? - Båda :)
69. Leva eller dö? - Leva!

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Vänner, familj
71. Personer du hatar? - Några,,, haha
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Ojj, räknar inte xP
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Vene
74. Glassar du ätit på en dag? - Haha, jag vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? - ?
77. Piercingar har du? - Öronen
78. Personer du saknar just nu? - Oj, det är några stycken :P
79. Tatueringar har du? - Ingen

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Jadu ...
81. Ska du träffa imorgon? - Några vi ska fira midsommar hos :)
82. Sjöng du senast för? - Mej själv i duschen ;)
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Jennifer, Fredrik, Olivia, Nasse
84. Spelade du tv-spel med senast? - Vet inte, det var ett tag sen!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - hmm... vet inte ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Haha nämner inget namn!
87. Förtjänar att dö? - Våldtäcktsgubbar
89. Vill du sova brevid inatt? - Nån gosig xP

VAD:

90. Gör dig glad? - jaa, det är mkt. Kompisar...
91. Gör dig ledsen? - hm, ja vet inte .. eller ...
92. Vad vill du helst göra nu? - Äta frukost, as hungrig
93. Önskar du att du slapp göra? - Haha inget
94. Vill du ha nu? - Frukost, marabou
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Systemkamera, pengar !
96. Längtar du till? - ITALIEN :D och min födelsedag
97. Tycker du om dina betyg? - Får inte betyg 
98. Ångrar du i ditt liv? - Nej !! verkligen inte !!
99. Är det bästa som har hänt dig? - Världens bästa vänner, familj!


Torsdag

Vakna för typ en halv timma sen . Vädret har blivit sämre igen, så himlen är täckt av moln . Det blir nog inget bra väder på midsommar som är imorn ändå . Idag tror jag inte att det händer så mycket så jag har väl ingenting att skriva om !
Puss ♥


nu tjejer...

... Är det bara 30 dagar kvar till Italien :D <3

Onsdag

Godmorgon tröttfisar
Fint väder ute, perfekt ! Jag tror och hoppas att det håller kvar till midsommar . Nu läser jag lite bloggar som vanligt, haha. Men nu ska´jag ortsätta kolla runt lte, Puss

Miccan rekommenderar

http://svt.se/content/1/c8/01/30/88/40/drakens_frameset.html?lid=puff_1310426&lpos=lasMer

Jennifers

Tjohej leverpastej !
Jag och Jennifer sitter i hennes rum med en varsin data framför oss... jag vet, datanördar ! Idag har vi hoppat studsmatta, vart inne på datan, brottats i min säng, hoppat i min säng, lockat håret på Linnea, spelat spel, köpt glass + åt glassen, cyklat runtrunt och runt, Gosat med kanin .... och massa mer kuligheter ! Imorn så händer nog inte så mycket, vet inte vad vi ska hitta på för tokigheter ! vi får se . Men jag ska sova här som ni kanske förstår . Imorn hade vi faktiskt tänkt att göra sommarstyrkan ! duktiga som vi e . Men nu ska vi äta chips och dricka saft ! och fortsätta datanörda oss . Puss ♥

Liv, Nora och jag ♥


Jennifer

Idag ska jag vara med Jennifer :) ♥


Tisdag

Jaa, solen har kommit ! Får bara hoppas på att den stannar kvar till Midsommar ! Hitills har jag inte hunnit gjort så mycket mer idag än att kolla på TV och käkat frulle . Men nu sitter jag mest och läser bloggar som vanligt då . Men nu måste jag hitta på något att göra .
Vi ses, M

ps. DET ÄR 30 DAGAR TILL MIN FÖDELSEDAG , OCH 31 DAGAR TILLS NGF DRAR TILL ITALIEN !

Jag saknar dej


Nicole Avelin, Bästavän ♥

MYYS

Sitter i sängen med myskläder på mej och kollar på "Kissing Jessica Stein" Den är jättebra ! Väldigt rolig ! Idag har jag också vart med Max, Fredrik och Daniel F . Dem var otroligt tråkiga när dem satt och spelade WOW och TV-spel . Killar..... ! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen ♥ vi ses bloggen ;)


GODMORGON MÅNDAG

Vakna för ca 10 minuter sen. Men idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända, kan ju inte se in i framtiden direkt . men någon som vill hitta på något kanske ? Det är bara att ringa ! Nu ska jag äta frukost , efter det ska jag göra styrka och jogga ♥


Gotland 08 <3

kväll

nu är kl halv åtta redan . har nog vart inne på datan mer än 5 timmar idag skulle jag gissa på ! Men nu ska jag käka middag, och sen blir det väl mys framför teven ! Puss&Hejdå !

Tummen ner

Regn



socker



Maneter




Tummen upp

Almondy



Vänner



Smink



Dator



Gosiga djur



Musik



Karuseller


lika som bär ;)


Nytt namn på BDB Micss@


Söndag

Ojj, redan söndag ! veckan har gått väldigt fort men ändå väldigt långsamt. Mathilda åkte hem nyss, har vart med henne sen i torsdags . Men ska väl städa rummet, göra styrkan och jogga och lite sånna saker . Men det här sommarlovet har inte börjat så bra tycker jag (syftar på vädret) As tråkigt, regn regn och mera regn ! Hela himlen är full av moln ! Inte en ändå blå prick på himlen ! Nu blir det väl att läsa lite bloggar innan jag börjar med städningen <3



du betyder


M

  

E.M.D IDAG !!


E.M.D Grabbsen <3

Idag åkte jag och Mathilda till Norrtälje för sparbanken hade nån grej i socitetsparken. Det var roslagstalang också, Emma var ju med där och sjöng . men hon vann inte !!! :O ! Men jag och Liv tror att hon kom 2a :D Men E.M.D uppträde ju och jag Mathilda, Steffi, Olivia, Ebba, Jennifer, Lisa, Nasse, Kajsa, Linnea stod längst fram och kolla ! dem var as bra . Sen köpte vi affish och så fick vi autografer på den ! Kramar fick vi också och pussar på kinden ! När Danny sjöng peka han på mej och kolla på mej :) SMIIILE <3






torsdag

Jag är fortfarande med Mathilda . Vi tror att vi ska åka hem till henne idag . Idag har vi inte gjort så mycket, vart inne på datan och kollat på tv . men igår innan hon kom var jag faktiskt duktig och gjorde sommarstyrkan och var ute och jogga ! Hurra för mej :D men tre gånger i veckan ska det göras . Nu sitter vi och lyssnar på musik från en Astrid Lindgren skiva ! Jag råka lägga in lite många sånnadär musikgrejs från youtube xP men jah tyckte dem var bra och roliga :D


Roliga olyckor


Jag är skadeglad ! :P

Ipren


Font ja en körv


Fötterna demostrerar


Svennebanan - Promoe


I like to move it


Min katt är trött.


Den jäspar, gäspar (VET EJ HUR DE STAVAS)

35..

.. dagar till min födelsedag :D


Jag och Mathilda på min födelsedag förra året ;) <3

FILMTAJM

Nu ska jag och Mathilda kolla på filmer och sen sussa :D GODNATT <3

MATHILDA

Heeeeeeeeej :D

Är med Mathilda nu :D vi kollar på tv och snackar på skype <3333333333


NGF I NORRTELJE TIDNING

http://www.norrteljetidning.se/sport/artiklar/id/8912

Första dagen på sommarlovet

Tycker inte att mitt sommarlov har börjat så bra, piss dåligt väder och inte har något att göra . Så kommer väl sitta inne på datan i sängen hela dagen då . Saknar alla i 7b redan, 70 dagar ska jag vara ifrån dem ! Men dem flesta kommer man väl träffa på lovet . Men nu ska jag väl läsa lite bloggar och bara ta det lugnt <3


BRUDSEN


Bilder


Jag på skolavslutningen

Jag och Bästavän fixade oss hemma hos mej :)

<3<3<3<3

Vi hade råttfällebil race idag i skolan :D Vi fick pris för våran design :) den åkte ingenstans, för den funka inte xP (visst är den fin :D)

Vi hade ett släp bakom den, där i låg mina högtalare till mobilen så vi hade lite musik när den skulle köra :D

SKOLAVSLUTNING

Heej SOMMARLOV !

Nu är det sommarlov, det tycker jag är både kul och tråkigt . Vara utan 7B hela sommarn lixom ! men ändå skönt att bara ligga och chilla varje dag . Men nu ska jag berätta om igår xP
Min klänning jag hade köpt till skolavslutningen var sönder, så jag och mamma åkte till Solna C för att lämna tillbaka den och köpa en ny . Men såklart fanns det ingen i min storlek, så vi åker till Vällingby C istället och kollar om det finns där, men där fanns det bara storlek XL .. ! Men då får vi några telefon nummer till några andra Gina Tricot, så vi ringer till Täby först, men där fanns det inte, sen till nått ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter . Sen ringer vi till Kista och hon vi snackar med gick runt i sin butik och kollade om dem hade rätt storlek, men de hade dem inte . så hon gick upp på lagret, och där fanns det en klänning kvar och den var min storlek ! Shit vilken tur ;) sen köpte vi skor . Jag hämtade min hålfotsinlägg, dem gör jätteont för att jag inte är van än . men det kommer lite bilder sen <3

Bild från Ebba (ebbalindstrom.blogg.se)


Söndag

Tjoo :D

Mitt liv är så himla perfekt just nu ! Vet inte riktigt varför, men känner mej otroligt glad just nu :) och inte lika stressig som förr. känner att det kommer bli skönt med sommarlov ! Men det är ju lite sorgligt att man inte ska träffa klassen på ett tag . det är bara två dagar kvar till skolavslutningen !!

Idag hade vi en liten grillfest med gympagruppen som avslutning innan sommmaruppehållet :D det var jättekul och super mysigt ! Men det ska bli jättetråkigt att inte träffa dem underbara tjejerna där på ett tag :( Men vi ska ha 5 gymnastikträningar innan Italien så jag träffar alla om cirka 3 veckor igen :D

Igår efter tävlingen åkte Jennifer, Kajsa och Jag till Kista centrum och handlade skolavslutnings kläder :D köpte en jättefin rosa klänning med en kofta till :) och imorn blir det att åka och köpa skor med mammi :D Ska hämta mina inlägg till skorna som jag gjort för att jag inte har nån hålfot .. ! så jag drar en halvtimma tidigare från skolarn imorn . Men nu ska jagläsa lite bloggar och måste kolla mina mejl, såg att jag hade fått 106 stycken !! xP haha x)

-Miccan-

Nu ska ni få höra..

Nu tjejer 'r det bara 40 dagar till Italien ! Det är ju nästan ingenting :D

SEGER`N VART VÅR :D

Alla bilder är från Emma Fridèn (emmamariafriden.blogg.se)











Vi var så duktiga tjejer igår :D 1 GULD och 2 BRONS !!!

Guld- Hopp (vi fick 9,35 i poäng !! super bra)
Brons- Matta (8,70 jättebra!)
Brons- Fristående (7,05)

Minipiggarna som är en yngre grupp i Norrtälje Gymnastikförening tävlade tidigare på dagen och dem var jätte duktiga !! men dem fick tyvär ingen medalj (men de borde dem ha fått!!) De kom på fjärde plats i både Hopp och Matta !

Och Gymnastikkompaniet (en gymnastik förening som också är från Norrtälje) fick en brons medalj i fristående på deras tävling :) Grattis !

vikingabyn

Har vart på vikingabyn från igår till Idag. Det var ganska kul, men vädret var urkasst ! Allihoppa frös hela tiden ! Och i ladan vi sov fanns det inget riktigt golv, tak eller väggar . det var skit kallt !!! Tror jag sov ca 2 timmar, sen vakna jag av att jag höll på att frysa stjärten av mej :P har inga bilder från vikingabyn typ men . men kom hem vid 11.30 idag . eller jag, Max och Daniel fick gå från Preem-macken hem . sen var jag lite med Max och Anton och nu sitter jag här :D Ska nog gå och lägga mej nu xP Imorn har jag gympatävling :D:D ! Lycka till NGF <3


Några från vikingabyn ;)

onsdag

Tjohej !

Skolan idag var väl ganska kul, tyckte inte att jag gjorde så mycket, fika mest xP men efter skolan åkte jag och Mathilda till Norrtälje . hon handla avslutningskläder, men jag köpte ingenting . Norrtälje är värdelöst, finns inga roliga klädbutiker ! men efter jag hade vart i Norrtälje åkte jag direkt hem till mina kusiner , för min kusin fyller år idag :) grattis christoffer ! och brorsan fyllde år för några dar sen och min mamma fyller år imorn ;) köpte faktiskt en present till henne i Norrtälje idag . men tänker inte nämna vad det är ;) men iallafall hemma hos kussarna så fika jag  och släkten . men nu ska jag packa till imorn, för då ska min klass till Vikingabyn i Svanberga och sova över :D höhö :) och sen kommer jag hem på fredagen och på lördag ska jag ha gympa tävling :D:D:D men nu ska jag fortsätta med packningen så jag blir klar nån gång !

Ha det bra så länge !

tisdag

Hej underbara dag ! Jag tycker faktiskt att de har vart en bra dag än så länge, men inte vädret förståss ! regn :( igår var det lixom super varmt, men nu lixom är det regn xO ! Har precis ätit ett lass med pannkakor :D super gott . Och i skolan var det faktiskt god lunch idag ! det var lasgne :P så tummen upp för det ! Men snart ska jag åka iväg på gympan :D eller jaa, 5o min xP men de e ganska snart xP Inatt kunde jag typ inte sova så myccket, för varje sekund var jag tvungen att sätta mej upp och hosta, super jobbigt ! Men nu ska jag checka in lite bloggar , Puss !

Tack bästaste Jossan !

För den fina designen :D <33

Jag är inte död...

... jag har bara inte haft tid att skriva xP

Marknadsafton i fredags var så jäkla kul :D ! alltid lika roligt ;) och appropå något kul, vi tävlar i helgen och jag ska vara med på fristående :D ! Superduper kul ;)

På Torsdag till fredag ska min klass till vikingabyn :) vi vann de på nån "sjuornas dag" förut :) det var typ massa stationer och man skulle samla poäng .

Idag har det inte hänt så mycket, hela dagen i skolan håller vi på att bygga "råttfällebilar" xP man bygger nån grej som ska åka fram av en råttfälla xP det är faktiskt kul :D

Idag har det vart jättefint väder :D men imorn ska det bli regn ... :( men allt kan ju inte vara brahela tiden, så jag nöjer mej xP vi ses ! <3<3

RSS 2.0