torsdag

Heej!
Idag har jag vart i Norrtälje med mamma och brorsorna. Vi var inne lite snabbt hos tandläkaren för jag håller på att tjata att jag vill ha tandställning, men dem tycker att det är för lite fel! så i värsta fall får vi köpa en för 15 tusen!! sen köpte vi lite mat och så tappa vi bort min ena brorsa, haha! det var as kul! men det var han som tappa bort oss, men han hitta oss sen... tyvär..... haha, skojja!! Men nu är min farfar från Sundsvall här, det var as länge sen vi träffades! sist min familj åkte hem till han var jag på gympaläger, så jag kunde inte hänga med :P
Puss o kram ha en bra dag!

Onsdag

Förlåt mej att jag inte har skrivit så mycket sen jag kom hem från Italien.. men jag har typ inget att skriva om. det ända jag gör hela dagarna är att ta det lugnt eftersom jag har feber och ont i halsen. Om 20 dagar börjar skolan igen, shit va sommarlovet har gått fort, men kul har jag haft! men det ska ju bli kul att träffa alla i klassen igen.


Det märks att jag har haft det kul idag vah?

Loooove, Miccis

Tunak tunak


Måndag / onödigt inlägg

Idag är jag sjuk! suck....! ont i halsen och feber. jag har bara kollat på tv typ idag. ja, nu måste jag fixa något att äta.

HEMMA!!

HEEY! det var ett tag sen! men jag har haft det helt underbart i Italien! Sol, sandslott, bad, kompisar, sollentuna gymnaster, nutella, poolparty, norrmän, träning, pizza,radiobilar, sönderavlad boxer, alberto, bianca, ramona, super god lasagne!!  och massa andra underbara saker!

Här kommer bilder från EMMA (emmamariafriden.blogg.se) :


Jag, Kajsa, Jossan

NGF

Jag

Jag

Träningshallen och poolen

Jag, Kajsa och Jossan fick åka gratis eftersom vi tiggde av dem som jobba där!
- PLEASE! PLEASE! PLEASE!

Träningshallen

Stranden

bilder från JOSSAN (josefajnaste.blogg.se) :


Norrmännen

sönderavladeboxern (Luca)

Norrmän

Norrmän

Tjejerna och norrmännen

Poolparty (Y)



Nu funkar det inte att ladda upp fler bilder, PUUSSSS!! §§


Mer bilder från födelsedag


Mormor tog nån bild på mej,

Jag blåser ut ljusen

Tååårta :D

Jag med mormors glasögon, haha! och steffi :)

Tårt sugna människor

Jag och Steffi kasta kort på varandra :O :P

Zorro åt massa tårta ;) :P

Jag är rik för tillfället, men alla pengar och mer från min bank ska jag köpa en kamera för :)

Steffi :)

Och yttligare tack för alla presenter! ♥

firar min födelsedag ll STEFFI ÄR HÄR

Heeeelo :)

Vi har precis ätit tårta :D jag har fått ännu mer pengar och kläder och body lotion och sånt. Kajsa, Jennifer och Jossan har var här med finfina presenter !!!! nu e steffi och släkten här vi har väldigt trevligt


TÅÅRTA :D

Jag och Steffi :) <3

guuuuuullig

Jossi :D <333333

PUSS Å KRAM, TACK FÖR PRESENTERNA :DDDDDDDD

Kanske sista inlägget innan Italien / IDAG FYLLER JAG ÅR!

Vad e de för dag e dag, e de en vanlig dag? Nej det e ingen vanlig dag för det är MICCAN`S födelsedag HURRA HURRA HURRA...... !!

På morgonen låg jag vänta i mer än en timme på att familjen skulle komma och gratta mej. vakna av att fick tusen sms, haha! ! och så snacka jag med Mathilda i telefonen, saknar henne så mycket!! Men av familjen fick jag massa kläder! super fina! och pengar så jag kan köpa en kamera :D:D:D:D:D:D:D Tack för allt!

Har inte hunnit gjort så mycket ännu, duschat typ. Sen ,åste jag packa klart till Italien, har ju fått massa nya kläder som ska med. ALla gäster och Jossan kommer klockan 5 ikväll så till dess måste jag städa mitt rum..!

PUSS Å KRAM HA EN BRA DAG, DET KOMMER JAG! IMORN DRAR JAG TILL ITALIEN! SÅ FRAM TILL KLOCKAN 10 PÅ MORGONEN KAN JAG SVARA PÅ TELEFONEN! VI SES OM EN VECKA!


BYE BYE SUCKERS!!!!!

imorn fyller man år

Jag har precis ätit frukost och så mycket mer har jag faktiskt inte gjort. Städat lite i kanin buren bara. Idag blir det fortsättning av packning till Italien. Bara två dagar kvar nu och imorn har jag inte tid att packa för då öppnar jag presenter, JIHUU! Måste stryka allt som ska ner i väskan till Italien men det får mamma göra, haha! Ska gå ochfixa till mej lite nu, BYEBYE!


Jossan och jag för ett tag sen ;)

Du betyder, Italien kommer äga sönder!


Trööööööött

Jag kom hem från Lisa för inte så länge sen. Vi hade skiiit kul!! Dehär gjorde vi:
- cykla runt i typ hela Norrtälje, typ 1 cm på att krocka i en bil :O
- badat på kärleksudden
- skrattat
- snackat
- gått på "upptäcktsfärd" haha :)
- och massa mer kan jag lova!! ;)

innan jag tog bussen hem satt vi i hennes soffa och orkade inte göra någonting verkligen, vi var as trötta! det var nästan att jag somna på bussen hem, men jag satt och snackade med Saga så jag somna aldrig, haha! men jag ska nog gå och kolla lite på tv och sen blir det nog sussa för mej!

Här kommer bilder på muppar på stranden & när lisa cyklar:


Lisa

Jag

Lisa är jättebra på att cykla *HOST*

-

oj, nu fick jag bråttom, måste fixa mej till gympan, Puss §§

Tisdag

heej! jag och jossan vakna imorse runt halv ett tror jag, då satte vi igång en film och sen åt vi fråkost vid klockan halv tre, haha! sen så gick jossan hem. ikväll är det träning igen, JA! imorn ska jag vara med Lisa, det var ett tag sen säger jag bara! och nu ska jag inte göra något speciellt, läsa lite bloggar och så, Kramisar!

matmatmat

Nu har jag och Jossan åkt hem från amanda, vi ska ju sova hos mej men amanda kunde inte följa med. BUHUHUU! Nu håller jag på att värma mat i micron, mamma och pappa har åkt hem till några och äter där så jag orkade inte kaga mat haha! Jossan e hemma hos sej och äter men sen kommer hon. men nu måste jag käka, är as hungrig!



Miccan rekommenderar! men förpackningen ser inte ut så längre


Måndag

Hej älskade måndag!

Jag, Amanda och Jossan vakna vid ett. Jag hade gått i sömnen. Hämtade en galje och hängde upp ett linne på den och sen la jag den brevid mej i sängen haha!! Inatt klockan 3 gick vi upp och åt glass med choklad sås, super gott! Inatt kanske vi alla tre ska slagga hemma hos mej. Och imorn blir det träning för mej och Jossan igen, jippie! Nu ligger vi här i amandas säng och lyssnar på musik. Det får räcka, PUSS!

Nästa penningby

Jag gjorde inget speciellt idag, packade lite till Italien och städa rummet och lite sånt. Men om typ 20 minuter ska jag och Jossan åka hem till Amanda och sova över där! Något kul blev det med dagen ändå. Har precis duschat och innan det gjorde jag styrka. Nu måste jag gå och smörja in mej, jag har blivit as torr!


Haha, våran gosiga katt sover lite konstigt :P <3


Söndag

åh, nu började jag blöda näsblod! men idag vet jag inte vad som händer. har precis ätit frukost och nu ska jag klä på mej, kyssar!

HAHA, KOLLA PÅ BÅDA!





Haha, jag har grymt tråkigt just nu, så jag kollar på klipp från youtube. Haha!

Mer bilder från Täby c

Ni får vända på huvudet själva







Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Parapapapa)


Lördag

Igår åkte jag, Jossan, Amanda till Täby Centrum! Jag köpte ingenting! helt otroligt, hittade ingenting! Men sen när vi kom hem så åt vi och satt vid pizzerian och skratta! Ja, vi hade kul precis hela tiden! Och när vi var i Täby och skulle gå in på Hemköp kom en som jobba där fram till oss:

Killen från Hemköp: Ni kan ju gå in i våran lilla shop!
Vi: Aha, okej?
Killen från Hemköp: Hitta lite ccccccccchhhhhhhhnygga kläder kanske?
Vi: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA !!!!!

Haha, vi sprang där ifrån och skratta as mycket! Haha! Haha, ofta kläder på hemlöp?! :P Här kommer lite bilder från Jossan (Josefajnaste.blogg.se). Vi tog hur mycket kort som helst!


Jag

Sötaste tjejorna!

Alla tre, vi älskar bilden!

Och idag vet jag inte vad som händer, men nu ska jag ringa mamma, puss!

7

Ja, om exekt en vecka fyller jag år för klockan är över tolv :) Åh, vad jag länktar! Inte efter att bli fjorton, jag länktar tills jag får veta vad jag får i present! haha! Men iallafall träningen idag gick bra, det var superkul! Men jag har fått skavsår typ i knävecket efter mitt knäskydd, haha! Hur lyckas man..?! Men de var allt jag hade att säga, vi ses!


Sorry för att jag inte lägger upp några bilder typ, men jag hjar inte tagit några


Torsdag

Har precis ätit frukost och nu håller jag på att byta om till träningskläder. Ska vara i Norrtälje klockan 13.00 och göra nån film med gympan. Typ hur man gör vissa övningar och sånt. 2 eller 3 till i min gympagrupp ska vara med också. Vi ska göra filmen till kllockan 17.00 och då börjar min vanliga träning. Det ska bli kul, men nu måste jag göra lite mat som jag ska ta med, PUSS !!


NGF, det är 8 dagar 23 Timmar 32 Minuter & 38 sekunder kvar till Italien!

Onsdag

Jag vart verkligen inte fin på passet, jag skela med ögonen. Det gör jag alltid! på skolfoton också! Det blir så när jag tittar in i kameran... ! men idag har jag badat i poolen med Gabbi och sen nu på kvällen var jag med Jossan och Amanda! super ruuuligt! men jag har ont i huvudet så jag ska ta en huvudverkstablett nu, Kyssar!


Tisdag kväll

Go´kväll!
Sitter nyduschad i min säng och chattar. Träningen gick bra idag, det var jättekul! roligare än den första. Men när jag skulle åka till gympan vid 16.00-16.30 så spö regna det ute och blixtra och dundra som tusan!! Hela huset skaka typ, haha! Efter träningen kärde jag lite styrka direkt. På min mobil har jag 2 gb minne och jag har 3555 bilder och 300 låtar så det är fullt nu, så jag måste ladda över alla bilder in till datan så jag inte har några kvar i mobilen, för då får jag plats med mer musik! Jag har suttit och raderat massa bilder och musik hela dagen har det kännts som, haha! Aja, nu ska jag kolla på tv-program som jag har spelat in, Kram

Tisdag

Hej hopp!
Jag ska fixa mej nu för jag och mamma ska åka till Norrtälje och äntligen fixa dedär passet. Ikväll är det träning igen! Kulkul. Och det är bara 10 dagartills vi åker till Italien, och jag börjar bli lite stressad. Hehe, men det känns som att jag har jättebråttom att packa och allt! och så ska jag fylla år dagen innan vi åker också... ! ska gå och sminka mej nu, KRAM!

Jag suger .... :(


Om man börjar äta, kan man inte sluta...


tråkig dag

Har typ inte gjort nånting idag! Kolla på "Pippi Långstrump" och vart inne på datan och så gjorde jag sommarstyrkan. Långtråkig dag.. men ska nog gå och kolla på "Date my ex" , det är super kul! men ska försöka fixa min design sen, den ser hämst ut. Men jag har gjort en till blogg som jag håller på att testdesigna, haha. PUSS!

Måndag

Sitter och äter frukost just nu. Men efter det ska jag nog gå och kolla på "Emil i Lönneberga", jag vart väldigt sugen på att se den, haha! Men nu ska jag fortsätta äta frukosten, och om de är nån som har tråkigt så ring bara, annars kommer det bli att jag kollar på barnfilmer hela dan...!

WELCOME HOME

GLÖMDE JU NÄMNA DEN STOORA NYHETEN!! Min familj hade en katt för 1,5 år sedan i några veckor, men sen så flytta den till mormor, men u har mormor flyttat till lägenhet så hon kan inte ha den, sp vi tog tillbaka den. men nu för en stund sen smet den ut, så nu vet vi inte riktigt var den är. den har redan smitit en gång idag, men den kom tillbaka, aja, ska kanske leta lite till nu, puss!


När Zorro var liten


Barnvakt

Hej!
Har vart barnvakt sen jag kom hem från Mathilda klockan 10.30. Så jag är helt slut! Vi har lekt med dockor, lekt i lekstugan, gungat, gått till skolan och gungat på slänggungan, gått med dockvagnen med "hennes bebis", lekt kurragömma, åkt fyrhjuling .. och massa mer saker! Men igår när jag var hos Mathilda fick hon hämta mej vid bussen, det börja regna och hon skjutsade mej på cykeln i spöregnet hem till henne. Och precis när vi var framme så slutade regna såklart..! Men det är långt att cykla från bussen, så vi vart vääldigt blöta. Mer har jag inte mycket att berätta om mer än att jag har haft superkul! aja, nu kommer lite bilder.


Jag och lilla Alicia som jag var barnvakt till

Söta Alicia!

Jag och Mathilda och Emilia hitta en orm,

Jag och min Mathilda!

Sommarglass.com



www.Sommarglass.com


lördag

Hej !
Idag blir det att åka hem till Mathilda ! men nu måste jag fortsätta packa och gå upp till macken, för de är där bussen går .
Vi ses !

ÄLSKAR LÅTEN, MAN BLIR VERKLIGEN PÅ GLATT HUMÖR


Apolivareklam

Är det bara jag som har reagerat på Apolivas reklam ? Man blir vettksrämd utav tjejen som är med !
När den reklamen kommer på kvällen, brukar jag oftast gömma mig under täcket...
Helt galet ! + att reklamen är usel !



Jag har tråkigt

Frågor om förhållanden
Är du singel? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jag vet inte riktigt, kanske.
Har du varit kär i någon? - Ja, det har jag.
Finns det någon för dig just nu? - Ne

Frågor om dig själv
Ditt namn? - Mikaela Sjöman
När fyller du år? - 17 juli
Vad har du på dig just nu? - Tunika
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Min humår x) haha, skrattar ju alltid åt mina egna skämt
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Det tycker jag inte spelar någon roll . Men sover aldrig själv har ju mobilen brevid mej ;)

Frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Mathilda Norman :D <3
Vem är snyggast av dina vänner - Alla :D
Vem är mest partyprisse? - Hmm, de blir nog alla me ;P
Vem har du helst filmkväll med? - Om de e en person blir det väl Mathilda . men om jag får välja fler blir de väl typ klassen, eller tjejerna i klassen xP
Vem vet allt om dig? - Matti

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Bror
Vem ringde dig senast? - Stahl
Vem sms:a till dig senast? - Stahl
Vem sms:a du till senast? - Stahl

Kärlek
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? -  Nej
Är du romantisk? - Inte direkt, haha.
Har du lekt med någons känslor? - ne
Är du en bra Pojk/flickvän? - Ingenaning
Vem sov du senast bredvid? - Hm, jag kommer inte ihåg, kanske att jag gör x)

Fredag

Idag på dagen hände inte så mycket , städa rummet och lite sånt . Men sen så vid 5 drog jag med mamma in till Norrtälje . Där köpte jag 2 jeans och 1 t-shirt . Lägger in bild längre ned . Men så mycket mer har jag inte att berätta om . Det är exakt 14 dagar 2 h 43 minuter och 11 sekunder  tills vi drar till Italien . Jag vet att jag tjatar om det hela tiden i min blogg, men jag länktar så himla mycket ! Nu ska jag göra popcorn, Kyssar !


Medans jag har vart borta har jag

Vart med min älskade Jennifer Eriksson ! Vi hade störtkul som vanligt ! Badade, Hoppastudsmatta, Shoppa och massa massa mer ! Men jag köpte två bikiniöverdelar och en bikiniunderdel , 2 diadem, ett rosa linne eller vad de var , sen vart det nog inget mer tror jag . Men just nu sitter jag och gör typ ingenting, snackar i telefonen med några killar i min klass osm försökte busringa mej, men jag kom såklart på dem ! haha . Men nu ska jag läsa lite bloggar som jag alltid gör, haha !

RSS 2.0